Sztárok

Exkluzív: Béres Alexandra húga is babát vár

Béres Alexandra csak a Nők Lapja Cafénak mesélt a családjukat ért örömről, vagyis arról, hogy húga, Réka is babát hord a szíve alatt.

Március végén az elsők között számoltunk be arról, hogy az ismert és elismert fitneszedző második gyermekét várja. Béres Alexandra akkor elmesélte nekünk, hogy – csakúgy, mint az első gyermeke, Panna esetében – most is lombikprogrammal sikerült teherbe esnie. Aztán, nem sokkal később az is kiderült, hogy a szépséges Alexandra ismét kislányt hord a szíve alatt. Az igazat megvallva azt gondoltam, hogy ennél több és nagyobb meglepetés már nem érhet minket Szandi kapcsán, de az élet bebizonyította, hogy bizony de. A minap megcsörrent a telefonom, a vonal végén pedig Béres Alexandra volt, aki ismét egy örömhírt közölt velem.

Az a hihetetlen nagy szerencse ért minket a húgommal, hogy egyszerre vagyunk várandósak. Réka két hónappal van mögöttem, már nagyon helyes kis pocakja van. Ennél jobb érzés – mint hogy egyszerre várjuk a gyermekeinket – nincs a világon” – mondta Szandi, akinek hangjából jól érződött, hogy elmondhatatlanul boldog:

“Réka nemcsak a testvérem, de a legjobb barátnőm is, a lelki társam, borzasztóan fontos szereplője az egész életemnek. Az első pillanattól kezdve imádjuk egymást, úgy élünk, akár az ikrek: mindennap több órát beszélünk telefonon, és olyan gyakran találkozunk, amilyen gyakran csak tudunk. A gyermekeink is imádják egymást: az ő kisfia hároméves, Panna pedig öt lesz októberben.”

Szandi másodjára is kislányt vár, Réka esetében azonban még kérdéses, milyen nemű a kisbabája. “Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy együtt élhetjük meg ennek a pocakos időszaknak a szép oldalát. Hozzám hasonlóan egyébként ő is remekül viseli a várandósságát, az égvilágon semmi problémánk sincsen.” Kell ennél nagyobb öröm az életben, de tényleg? Nem hiszem… Szandi örömét hallva egy pillanatra komolyan azt kívántam, bárcsak lenne egy húgom vagy nővérem, akivel mi is átélhetnénk ezt a nem mindennapi, de csodás helyzetet. Na, talán majd a következő életemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top