Sztárok

Óriási átverés áldozata lett Ördög Nóra – fotó

Lájkvadász oldal csapott le Ördög Nórára. Nem ő az első a csillag a celebégbolton, akinek visszaélnek a nevével.

Néhány hónappal ezelőtt Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata házi pornóvideójától volt “hangos” a Facebook: Sarka Kata mobilját feltörték! Itt a pornófilmjük! – árasztotta el a hírfolyamot a cikk, amely lájkolás fejében lejátszást ígért. Akkor is egy lájkvadász oldal volt a tettes (ide tartozik minden olyan spam, ami elárasztja szinte mindenki hírfolyamát, és arra kéri a felhasználót, hogy ossza meg vagy lájkolja a tartalmat – a szerk.), mégis rengetegen bedőltek nekik és nyomtak egy tetszik gombot.

Most pedig egy hasonló oldal terjeszt bődületes marhaságot Ördög Nóráról és az RTL Klubról. “Amiért Ördög Nóra a tv2-höz igazol, ezért az rtl nyilvánosságra hozott róla egy 18+ felvételt! nézd meg itt” – jelent meg egyik kolléganőnk hírfolyamán, ami két dolgot jelent: az emberek még mindig nem tanulták meg, hogy lájk fejében nincs szaftos tartalom, másrészt pedig hogy Ördög Nóra meztelen fotóira is lenne kereslet.

Óriási átverés áldozata lett Ördög Nóra - fotó
A bokszoló koraszülött gyermeke már sokat erősödött és egyre jobban van, de az etetésnél még szüksége van egy kis segítségre. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top