Sztárok

Ők lehetnek a Sztárban Sztár szereplői – fotók

Ősszel kezdődik a Sztárban Sztár második évada – a versenyzők kilétét egészen mostanáig nagy titok övezte.

A minap azonban – a műsor közösségi oldalára – felkerült két darab fotó, amelyen a második széria versenyzői láthatóak fantomképeken. Ez persze egyáltalán nem zavarja a kommentelőket, a képek alatt rögtön elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mégis kik lehetnek azok az énekesek és énekesnők, akik hosszú heteken keresztül szórakoztatják majd a nézőket.

Ahogy az internet népének, úgy persze nekünk is vannak tippjeink, abban például egészen biztosak vagyunk, hogy az egyik szereplő az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja, Sipos Péter (a kép bal oldalán – és igen, a fülbevalókból gyanítjuk). A képen szereplő 4. és 5. figura is igencsak ismerős, a negyedik fantomférfi minden bizonnyal a TV2-höz igazolt Vastag Tomi, azt ötödik pedig – legalább is szerintünk – az egykori The Voice-nyertes Pál Dénes.

Ők lehetnek a Sztárban Sztár szereplői - fotók

Na és akkor lássuk a hölgyeket – itt is ismerős arcokat véltünk felfedezni, a harmadik hölgy például kísértetiesen hasonlít Mohamed Fatima énekesnőre, persze könnyen lehet, hogy tévedünk. Ti kikre tippeltek?

Ők lehetnek a Sztárban Sztár szereplői - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top