Sztárok

Megrázó szerepben Hegyi Barbara

Különleges szerepre készül Hegyi Barbara: az ismert és elismert színésznővel a Happy Ending című prózai revüről beszélgettünk, majd a nyári terveibe is beavatott minket.

Nagy kihívás eljátszani egy rákbeteg embert – a saját életemben szerencsére még sohasem voltam hasonló helyzetben, és remélem, nem is leszek – mondta Hegyi Barbara színésznő, mikor a Happy Ending című prózai revüről kérdeztem. A darabban – amelynek premierje július 25-én, pénteken lesz Szentendrén, Budapesten pedig augusztus 21-én és 22-én látható először a Városmajori Szabadtéri Színpadon – egy rákbetegségben szenvedő nőt alakít, aki minden lehetséges gyógymódot kipróbál annak érdekében, hogy a gyógyulás útjára lépjen.

Fotó: Puskel Zsolt
Fotó: Puskel Zsolt

A darabban szereplő karakterek mindegyikének megvan a maga túlélési technikája, az én figurámnak a fő jellemzője a bűntudat, amitől különös viszonyban áll a betegségével. Nem ismer lehetetlent, ezért eszébe sem jut, hogy feladja a küzdelmet, a végsőkig harcol” – mesélte a Nők Lapja Cafénak Hegyi Barbara, hozzátéve: úgy véli, hogy egy ilyen típusú karaktert eljátszani egészen speciális feladat.

A színésznő a nyári terveibe is beavatott minket – mint megtudtam, pihenésre is jut majd ideje. “Mostanáig folyamatosan próbáltuk a Happy Endinget, pénteken lesz a premier. Egyébként, ha éppen nem próbáltam, akkor is dolgoztam, gőzerővel készítem a második szakácskönyvemet. A hajtás közepette persze kikapcsolódásra is szakítok időt, hamarosan külföldre utazom, egy hetet fogunk kint tölteni a családommal.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top