Sztárok

Szabó Zsófi lelépett – fotó

Már a hét folyamán sejtettük, hogy itt bizony valami lesz, és nem tévedtünk.

A legnagyobb közösségi oldalt böngészve Sarka Kata hivatalos profiljára bukkantunk, aki barátnőjével, Szabó Zsófival posztolt egy közös fényképet, hozzá pedig a következőt fűzte: “Az utolsó közös nap, aztán 1 hónapra elválunk. Épphogy visszakaptam a barátnőmet, már újra el kell engednem. Nem baj, mert minden innen folytatódik!” Aztán nem sokkal később Szabó Zsófi is  billentyűzetet ragadott, és – szintén a közösségi oldal adta lehetőségeket kihasználva – köszönt el a rajongóitól. Na nem örökre, csak egy időre. “Viszlát Magyarország ! 16 nap múlva jövök Irány Norvégia fjordvidéke Kopp-kopp.” A rajongók persze rögtön jó utat kívántak, többen pedig azt is megjegyezték, hogy már most hiányzik nekik a Jóban Rosszban színésznője.

Az új frizurával hódító színésznő – az utazás előtt – még gyorsan eleget tett egy felkérésnek, és kutyájával, Gyémánttal együtt ellátogatott az Olimpia Parkba, ahol letesztelt egy kutyakereső alkalmazást. “Világéletemben nagy állatbarát voltam, gyermekkorom óta van kutyám. Nagyon fontosnak tartom, hogy a sok kóbor eb mielőbb gazdira leljen, hiszen több mint százezer kutya bóklászik szerte az országban, a gyepmesteri telepekről nem is beszélve. Minden kezdeményezést támogatok, ami segít ezen a helyzeten változtatni, így természetesen az applikációt is. Nem is tudom elképzelni, mi lenne velem, ha Gyémántnak nyoma veszne.”

Szabó Zsófi lelépett – fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top