Sztárok

Győzike betámadja a TV2-t

Tovább dagad a Győzike körüli botrány.

Ahogy azt korábban megírtuk, Győzikét nemcsak azonnali hatállyal kirúgta a TV2, de a rappert a pszichiátrián kezelik, mert idegei felmondták a szolgálatot. A kirúgás oka, hogy az egyik forgatás során megrángatta az Édes Élet egyik szerkesztőjét. A Blikk szerint Győzike ellentámadásba lendült és az ügyvédjével tárgyal azóta.

“A mai nap megkaptam 2 db kamerafelvételt, kétféle állásból! Oktogonon egy utcasarok és egy üzletből, amit telefonnal vettek fel és most feleségemmel itt vagyok az ügyvédi irodában, együtt nézzük, ezt a felvételt, de olyannak nincs nyoma, hogy én megütöm őt! Annyit látszik, hogy az alaphangom magasabb a megszokottnál! Nemcsak vele, de én mindenkivel ilyen hangnemben veszekszem! …Ha kész az anyag, mindenki láthatja… Tudom, hogy személyiségi jogokat fogok sérteni, ha nem takarom ki a V. arcát, de nem érdekel, mert olyan sms-ket kaptam, hogy olyan vagyok mint Damu Roland! Már a kórházban is így kiabáltak rám!” – tette ki Győzike a közösségi oldalára.

A TV2 lezártnak tekinti az ügyet, de nem zárja ki annak lehetőségét, hogy Győzike családjának tagjaival a jövőben is forgasson, hiszen nem ők tehetők felelőssé a rapper viselkedéséért.

Győzik betámadja a TV2-t

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top