Sztárok

Pokorny Lia is bevallotta: kamaszként zaklatta egy orvos

A Best magazin hasábjain vallott zaklatójáról Pokorny Lia.

Egyre több híresség vállalja, hogy volt már része zaklatásban, molesztálásban. Most állt a nyilvánosság elé saját történetével Pokorny Lia, aki a Best magazinnak mesélt élete egyik nehéz időszakáról. Gyerekként volt egy titkom, amit nem osztottam meg a szüleimmel. Az édesapámat nagyon szeretem, de olyan tartása van, olyan szép elvei az életről, hogy úgy éreztem, ez nem fér bele” – kezdte a színésznő, aki tizenkét év körüli lehetett, amikor egy baleset következtében kórházba került.

Pokorny Lia is bevallotta: kamaszként zaklatta az orvosa

Ott praktizált egy fiatal orvos, aki bevallása szerint, jobban odafigyelt rá a kelleténél. Bár Lia kezdetben azt hitte, az orvosi vizsgálat része a túlzott figyelem, később rájött, valami nem stimmel. “Amikor kiengedtek a kórházból, és észrevettem, hogy autóval követ az utcán, megvár az iskola előtt, akkor tudtam, hogy ez már nem normális” – árulta el Lia, akit végül osztálytársai bújtattak zaklatója elől.

További részletek a pénteken megjelent Best magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top