Sztárok

Világsztárokkal kedveskedett férjének Vajna Tímea

Vajna Tímea alaposan megszervezte férjének a meglepetésbulit, amely nagyon jól sikerült.

Andy Vajna nem csak meglepődött, de meg is hatódott azon az ünnepségen, amelyet 31 éves felesége, Vajna Timea rendezett neki pénteken, a 70. születésnapjára. A filmipari kormánybiztos felesége több mint 10 millió forintot költött arra, hogy a budavári Oroszlános udvarban meglepje a férjét. Andy Vajnának különösen jólesett, hogy a 100 fős vendégseregen kívül a Los Angeles-i barátai videoüzenetben köszöntötték fel. A filmes mogul a meghívottakkal együtt nézte végig, ahogy Antonio Banderas, Arnold Schwarzenegger, valamint az elvált Melanie Griffith üdvözölte az ünnepeltet – írja a Blikk.

Az egész este remek hangulatban telt. Vajna Tímea – akinek egyelőre szertefoszlottak színésznői karrierről szőtt álmai – az est háziasszonyaként konferálta fel az eseményeket. Garami Gábor zenekara szolgáltatta a muzsikát, és Dukai Regina énekelt, de fellépett Geszti Péter is, aki a Magyar Nemzeti Filmalap marketingese. A feleségét többször is megtáncoltató Andy Vajna éjjel 2-ig bulizott.

A buliról készült képeket itt lehet megnézni.

Vajna Tímeáról készült képgalériánkat pedig itt nézheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top