Sztárok

Élesen, de szellemesen szólt vissza Robin Williams lánya apja gyalázóinak

Zak, Zelda és Cody nyílt levélben búcsúztak el apjuktól, akinek halálával kapcsolatban újabb részleteket hoztak nyilvánosságra.

Apja lánya – gondoltam magamban, miután elolvastam Zelda Williams üzenetét apja halálával kapcsolatban. A 25 éves lány már tegnap közösségi oldalán megosztotta fájdalmát, mára virradóra azonban testvéreivel együtt ő is kiadott egy közleményt, miután számos kritika fogalmazódott meg édesapja megmásíthatatlan döntésével kapcsolatban – írja a Daily Mail.

Lánya beszólt a gyalázkodóknak

“A család magánélete sosem tartozott a nyilvánosságra. Ez volt az egyetlen pont az életünkben, ami csak a miénk volt, egy olyan férfivel, aki az egész életét megosztotta a világgal. Most pedig ő elment, és úgy érzem, mint akit teljesen lecsupaszítottak. Az utolsó nap, amit vele töltöttem, éppen a születésnapja volt. Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy aznap a testvéreimmel ő csak a miénk volt. Megajándékoztuk és sokat nevettünk.

Élesen, de annál szellemesebben szólt vissza Robin Williams lánya apja kritikusainak

Még a legnehezebb napjain is áradt belőle a szeretet. Soha nem fogom tudni megérteni, hogyan volt képes ennyire mély szeretetre, amit a saját szívében mégsem talált meg. Némi vigasszal szolgál gyászunkban és veszteségünkben, hogy milliók osztoznak velünk a bánatban. Nem enyhíti a fájdalmunkat, de jóleső érzés, hogy mennyien törődnek velünk és próbálnak segíteni. Köszönjük! Szeretném, hogy azok, akiknek ő sokat jelentett, tudnák, hogy élete legfőbb feladatának tekintette, hogy titeket megnevettessen. És ti, akik pedig még most is bántjátok, tudjatok róla, hogy odafentről kuncog rajtatok, és küldd majd egy csomó galambot, akik leszarják a kocsijaitokat. Éppen azután, hogy lemosták! És ezek után majd még jobban nevet…”

Valóban öngyilkos lett

Már a tegnapi hírek is öngyilkosságról szóltak, a mai rendőrségi jelentés azonban ezt erősítette. Eszerint a népszerű színész felakasztotta magát, de karjain vágásokat is találtak, valamint egy kis bicska is hevert a földön. Két fia szintén hivatalos közleményt adtak ki a tragédia után.

Többen Robbie Williamst gyászolták

A Twitteren 19 ember nyilvánította ki gyászát és döbbenetét, miután azt hitték az énekes Robbie Williams hunyt el. “Nem hiszem el, hogy Robbie Williams meghalt. Örökre a hősöm marad.” – írta az egyikük. “A zeneipar elvesztette az egyik nagy szórakoztatóját” – posztolta egy másik rajongó. Állítólag még Paris Hilton is hüledező, gyászoló üzenetet tett közzé saját oldalán, amit néhány perccel később eltávolított az oldalról. Robbie Williams nem reagált a történtekre.

“Elvesztettem az apám, a barátom, a világ pedig egy kicsit szürkébb lett a halálával. Kérem azokat, akik szerették őt, hogy úgy emlékezzenek rá, amilyen valójában volt: jóságos, kedves és nagylelkű” – kezdte levelében a 31 éves Zak Williams, aki a színész első feleségétől, Valerie Velarditól született. A család legfiatalabb tagja, a 23 éves Cody is fájó szívvel búcsúzott. “Nincs megfelelő szó arra, ami kifejezné azt, mennyire szeretem és tisztelem aput. A világ már soha többé nem lesz ugyanolyan. Hiányozni fog és mindig mindenhol velem lesz. Amíg csak élek, várni fogom a pillanatot, amikor újra láthatom őt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top