Sztárok

Különleges koncertet adott a Hooligans

Igazi rock ’n’ roll arcokhoz híven bolygatták fel a Fesztiválköztársaságot a Hooligans tagjai. Csipáék azt vallják, egész életük egy fesztivál, s ha már a Szigeten voltak, meglátogatták az amerikaiak kedvenc whiskey-jének standját, ahol pillanatok alatt mindent a feje tetejére állítottak. Először festékszóróval támadtak néhány hordóra és egymásra, majd üres üvegekkel és szájharmonikával hangszerelték újra egyik slágerüket.

Hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvend a Hooligans. A fiúk a koncerteken is mindig igyekeznek valami aprósággal még jobban felvillanyozni a rajongókat. “Minden nyáron kitalálunk valamit, amivel feldobhatjuk a koncertjeinket. Ezek a legtöbbször spontán ötletek, alkalom szüli a huligánt. De olyan is volt, hogy az egész csapat bajuszt növesztett, és úgy léptünk fel minden koncerten a szezon végéig. A hordófestésnél ezt próbáltuk ábrázolni, persze kicsit szabadon értelmezve, így én nemcsak a hordót, de Endit is kipingáltam” – kezdte Csipa, aki társaival együtt hamar feloldódott a Sziget Fesztiválon, és új értelmet adtak az újrahasznosításnak: alkalmi hangszereket ragadva, üres üvegek, hordók és szájharmonikák segítségével értelmezték újra Paradicsom című számukat.

Így szigetel a Hooligans

“Hosszú évek óta nemcsak zenésztársak, de barátok is vagyunk a srácokkal, így együtt szinte bármilyen eszközből képesek vagyunk dallamokat előcsalogatni. Most arra is rájöttem, hogy akkor sincs veszve semmi, ha kiürül a whiskey-s üveg – még mindig lehet belőle hangszer. Bár nem tudom, mennyire örülnének a szimfonikusok, ha a decemberi közös koncertünkön a szokásos hangszerek helyett két üveget és egy szájharmonikát kapnánk majd elő” – mesélte Endi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top