Sztárok

Robin Williams gyászszertartásán csak a szerettei vannak jelen

Robin Williams közeli barátai és családtagjai Tiburonben gyűlnek össze a színész gyászszertartására.

A színész özvegye, Susan Schneider előre bejelentette, hogy mivel Robin Williams távol tartotta a médiát a magánéletüktől, ő így kíván tenni a gyászszertartással is. Csak a legközelebbi barátok és a családtagok vehetnek részt a mai búcsúztatásán, de a következő hetekben szerveznek majd egy estet is a tiszteletére, ahol komikusok lépnek majd fel, írja az E! Online.

Robin Williamst kívánsága szerint szülővárosában helyezik örök nyugalomra, San Franciscóban a Bay Areában, ahová már meg is érkeztek a színész szerettei. Bár az interneten terjedő hírek szerint a Westboro Baptist Church aktivistái arra készültek, hogy megzavarják a ceremóniát gyűlölködő plakátjaikkal, azonban úgy tűnik, ez szerencsére elmarad. Reméljük, hogy a szélsőséges csoport távol tartja magát a színész gyászszertartásától, és nem zaklatják fel a hozzátartozókat, mint Michael Jackson temetésén.

Robin Williams gyászszertartásán csak a szerettei vannak jelen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top