Sztárok

Fordulat Kállay-Saunders András ügyében

Szembesítéssel folytatódott pénteken Kállay-Saunders András ügye – írja a Bors.

A bulvárlap információi szerint a korábban gyanúsítottként kihallgatott énekes és a szintén gyanúsítottként kihallgatott barátja között nagy volt az egyetértés a pénteki szembesítés során. A Borsnak nyilatkozott Kállay-Saunders András ügyvédje: Ügyfelem korábban is végig azt mondta, hogy nem ő rúgott, a barátja pedig azt, nem emlékszik rá, hogy történt, viszont biztos benne, hogy nem András rúgta fejbe a sértettet. És mivel nem emlékszik, elképzelhetőnek tartja, hogy a földön fekvő sértett újból feltápászkodhatott, nekitámadt, ő pedig lábbal távol tartotta” – mondta dr. Magyar György. Kállay-Saunders András korábban többször is vallott az ellene folyó büntetőeljárásról, egy, lapunknak adott interjújában azt mondta, hogy nem csinált semmit az ominózus éjszakán.

Mint ismeretes, a megasztáros és társai 2013. május 19-én hajnalban, a Hajógyári-sziget egyik hídján szólalkoztak össze két férfival, a szópárbaj pedig verekedésig fajult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top