Sztárok

Baleset érte az Éjjel-nappal Budapest Dávidját

Erdélybe indult koncertezni az Éjjel-nappal Budapest Dávidja, útközben azonban szerencsétlen baleset érte, így nem ért oda időben a megbeszélt helyre – írja a Blikk.

Meghívást kaptunk egy igen nagyszabású fesztiválra, ahol a mi zenekarunk, a Leander Rising lett volna az este fő fellépője. Nem a fiúkkal mentem, mert dolgom volt, hanem a saját kocsimmal indultam utánuk egy kicsivel később, gondoltam, hamar beérem őket. Nem így lett” – kezdte a Blikknek Dávid, aki a határ előtt érezte, hogy valami nem stimmel az autójával.

Baleset érte az Éjjel-nappal Budapest Dávidját

“Gondoltam, a következő lehetőségnél leállok, de a zaj egyre hangosabb lett, majd hirtelen kirobbant valami a motorháztetőből, akkor már tudtam, hogy hatalmas baj van.” Később kiderült, hogy Dávid autójából kifogyott az olaj, aminek következtében leégett a motor. Dávid végül – egy kedves debreceni barátjának köszönhetően – el tudta vontattatni az autóját, és Erdélyig is eljutott – a koncertről viszont lemaradt. “Elég csalódott voltam, ráadásul egész nap nem ettünk, nem ittunk, és még a koncertet is lekéstük” – tette hozzá az Éjjel-nappal Budapest sztárja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top