Sztárok

Meztelenfotóval nosztalgiázott Rubint Réka

Rubint Réka egészen érdekes módon reagált az őt ért támadásokra.

A fitneszedzőt nap mint nap érik támadások: hol a mellplasztikája, hol az arcberendezése, hol pedig a személye miatt veszik szájukra a kommentelők. S bár Rubint eddig hallgatott, és nem reagált a külsejét/személyét érő megjegyzésekre, úgy tűnik, elérkezett az a pont, amikor nála is betelt az a bizonyos képzeletbeli pohár. Schobert Norbi felesége kicsit sem átlagos módon szólt vissza azoknak, akik rajta köszörülik a nyelvüket: egy fotóval, ami róla készült csaknem meztelenül, és egy hosszú bejegyzéssel, amelyet most változtatás nélkül teszünk közzé:

A Szerelmem reggel posztolt rólam egy fotót, ami 2. gyermekünk, Norbika születése után 6 hónappal készült! Köszönöm szépen a rengeteg elismerést! Az örökös kételkedőknek, akik a genetikának, a hormonoknak, a photoshopnak és a pénznek tulajdonítják az eredményt, csak annyit üzenek:  A genetikám pocsék, de az elmúlt 24 évben azon voltam, hogy kihozzam belőle a lehető legjobbat. Az okosokat megnyugtatom, hogy hormonokkal és szteroidokkal nem így néznék ki! Innen is látszik az ostoba és tudatlan vagdalkozás! 24 év munkáját; a hajnali futásokat, az esti edzéseket, az éveken át a megélhetésemért tartott napi 6-8 aerobic órát és a tudatosságot pénzért sem lehet megvenni!”

Réka: a mellplasztika olyan, mint a fogtömés

“Tenni kell érte és tudatos, következetes, FEGYELMEZETT munkával lesz eredmény! Mellplasztika? Igen! Épp olyan, mint a fogtömés! Akkor maradjon a rossz fogaktól bűzlő lehelet is, meg a szoptatásoktól megviselt cici is?! Ugyan! Mindkettő orvoslása önbizalmat és jó közérzetet biztosít! Aki szoptatott már gyereket, tudja, hogy miről beszélek! Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mire költi a pénzét! Van aki chipsre, fantára, cigire, drogra és van, aki futócipőre, edzőtermi bérletre vagy mellkorrekcióra! Az észfejtés helyett érdemes lenne néha feltenni magunknak a kérdést: Mindent megteszek annak érdekében – mozgás, táplálkozás, tudatosság tekintetében –, hogy kritizáljam a másikat? A »nagy kritikusok« csak 1 hónapot csinálnának végig velem, egyből átgondolnák, amit vakon és bután írogatnak Önmagunk korlátai, saját nyomorunk rácsai! Drága Alakreformosaim! Ti egy hatalmas »szeretetgombóc« vagytok, akik tudatosan, hittel, alázattal és kitartó munkával haladtok a céljaitok felé, velem együtt! Szuper csapat és nagyszerű emberek vagytok! Ezt ne feledjétek!!!”

Természetesen a kép sem marad ki (az alább látható fotó évekkel ezelőtt készült):

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top