Sztárok

A nap kérdése: mi történt VV Kinga arcával?

Mi nem tudjuk, de hátha a kedves olvasó igen.

VV Kinga még mindig üzemelteti a hivatalos rajongói oldalát, a követőivel az élete minden fontosabb pillanatát megosztja – így például azt is, hogy nemrég felkérték az egyik női ruhamárka arcának. Kinga az örömhír-bejelentős poszthoz egy képet is mellékelt a közösségi oldalán… hát kellett néhány másodperc, míg tudatosult bennem, hogy tényleg őt látom az említett képen. Mutatom, miről beszélek:

Fotó: VV Kinga Facebook
Fotó: VV Kinga Facebook-oldala

VV  Kinga alaposan átalakult az utóbbi időben, és – de ez csak a személyes véleményünk – nem feltétlenül pozitív irányban történt a változás. VV Kinga, miután kijött a villából, kemény edzésbe kezdett, aztán plasztikáztatta a füleit, majd tovább fogyott. Az egykori villalakóért egyébként a követői is aggódnak, többen jelezték, hogy a “régi” Kinga jobban bejött nekik.

Miközben VV Kingáról kutattunk régi képeket, szembejött velünk egy Daily Mail-cikk, amelyben Kerry Katona és kisgyermeke a téma. A képet meglátva hirtelen azt hittem, hogy VV Kingát látom, de aztán persze rájöttem, hogy ő nem vállalt gyermeket – legalábbis egyelőre. Szerintem kísérteties a hasonlóság a két lány között – ti mit gondoltok?

A nap kérdése: mi történt VV Kinga arcával?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top