Sztárok

Különleges műsorral tér vissza Hadas Kriszta

Már címében is hangzatos Hadas Kriszta, az RTLII csatornáján induló új műsora, a Nagyszám! – 100 dal, amit egy ország dúdol. Tematikáját tekintve pedig egészen egyedi a hazai tévés piacon.

Merthogy a TV2-től a konkurenciához igazolt műsorvezető a leghíresebb magyar slágereken keresztül igyekszik majd bemutatni a magyarság elmúlt ötven évét és jelenét, valamint az országot, amiben élünk. A bulizós, szerelmes, közéleti, lassúzós, mulatós, a fesztiválozós és gyerekdalok, a legnagyobb zenei divatdiktátorok, lázadók, korszakalkotó, örökzöld és a legmenőbb új slágerek segítségével járja körbe a stílusokat, ízléstrendeket. Kriszta rekordidő alatt, mindössze 14 nap alatt rögzített 63 interjút. Szinte az összes híres zenész, előadó a kamerája elé ült. 

Különleges műsorral tér vissza Hadas Kriszta

Az első adás a Divatdiktátorok címet kapta. Olyan előadók jelennek meg, akik valamilyen új stílust, műfajt honosítottak meg Magyarországon. Többek között az Illés együttes, Geszti Péter, Nagy Feró, Szűcs Judit, Kozsó, Ganxsta Zolee, a Hungária együttes és Ákos is megszólalnak majd az első részben.

A Nagyszám! – 100 dal, amit egy ország dúdol szeptember 13-ától szombatonként jelentkezik a RTLII-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top