Sztárok

Világsztárt szerződtetett Rubint Réka és Schobert Norbi

Nyaralás Olaszországban, iskolakezdés, tőzsde, táborszervezés – jelenleg ezen dolgok körül forognak Rubint Réka gondolatai. De nemcsak erről beszélgettem vele a minap.

Persze először természetesen szóba került a romantikus nyaralás minden egyes részlete, kezdve attól, hogy miért teremtettek hagyományt ebből a “lopott” két, kettesben töltött hétből, a legnagyobb hangsúly azonban mégsem erre esett. Bevallom, nem vagyok egy túlságosan romantikus, érzelgős típus, de az, ahogy Rubint Réka beszél a férjéről, az megható, komolyan mondom. “Mi szimbiózisban élünk, és olyan szeretetteljes szerelemben, hogy a másikat tényleg jobban szereted, mint saját magadat. Norbin kívül három emberre tudok így gondolni: a gyermekeimre” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Réka. A fitneszedző és férje két évvel ezelőtt St. Tropez-t tűzték ki úti célul, egy évvel később Mallorcán, idén pedig Olaszországban pihentek.

Fantasztikus volt az egész, ismét kipipáltunk egy álmot a bakancslistánkról, és néhány napig újra kettesben lehettünk. Egy párkapcsolatban nagy szükség van ezekre a napokra. A gyerekek érzelmi biztonságát a szülők közötti meghitt szeretet adja, melynek lángját ezekkel az önfeledt, vidám, »csak ő meg én« napokkal lehet izzásban tartani. A gyerekek boldogan vakációztak a nagymamánál, és kaptak egy kipihent, mosolygós, testileg-lelkileg feltöltődött édesanyát” – mesélte. A pár két napot töltött Dél-Tirolban, ahol Klicskóval is találkoztak, az ökölvívó épp ott volt edzőtáborban. Onnan egyenesen Toscanába mentek: négy napot a tengerpart mellett, négyet pedig Elba-szigetén pihentek.

Rubint Réka és Volodimir Volodimirovics Klicsko
Rubint Réka és Vlagyimir Klicsko

Elfáradtam – én is emberből vagyok, minden hétvégén több ezer kilométert utazom a fellépésekre, edzéseket tartok, és – bár imádom a munkám – van az úgy, hogy lemerül az »akkumulátorom«. Most azt érzem, hogy újra a régi vagyok, a kislányom, Lara is megjegyezte, hogy »anya, olyan jó, hogy ennyire pörögsz, hogy ennyire boldog vagy«. Alig várom, hogy újra megmozgathassam az embereket – a szeptembertől induló országos Alakreform Road-show-on, az alakreformtáboraimban és a fellépéseimen” – mosolygott.

Világsztárt szerződtetett le Rubint Réka és Schobert Norbi

Ezt követően az iskolakezdés is szóba került, mint megtudtam, az idei szeptember több szempontból is vízválasztó lesz számukra: Zalán óvodába megy, Lara pedig megkezdi a két tannyelvű általános iskola felső tagozatát. Na, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az Update-tel a tőzsdére mennek. “Azt szeretnénk, ha a sikereinknek a honfitársaink is részesei lennének. Norbi kis léptékben álmodik, Európát szeretné meghódítani első körben, én viszont azt mondom, hogy az Update világcég lesz – ehhez persze nem kevés tőkét kell befektetni, de hiszem, hogy elérjük a célunkat. Azért is bízom ennyire a terjeszkedésünk sikerében, mert leszerződtetünk egy igazi világsztárt, aki nemcsak a cég arca lesz, de az üzleti partnerünk is” – zárta a beszélgetést Réka, aki – férjével közösen – egy sajtótájékoztatón fedi majd fel az említett világsztár kilétét.

Megnézem
Összes kép (1)

Majka és Dopeman között pedig folytatódik az adok-kapok. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top