Sztárok

Berki elszólta magát, Kökény-Szalai Vivien a FEM3 új műsorvezetője

<p>Azt már a <a href="https://nlc.hu/sztarok/20140814/berki-krisztian-fem3-fem3cafe-czippan-anett-musorvezetes/" target="_blank">múlt héten bejelentették</a>, hogy a FEM3 csatornáján induló FEM3 Café című magazinműsor egyik műsorvezető párosa Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, ám váltótársaik kilétét eddig homály fedte. Eddig. Berki ugyanis lelőtte a poént.</p>

Még edzés közben is új munkájával foglalatoskodik Berki Krisztián, aki a hamarosan induló műsor menetét bogarászta át két gyúrás között.

Az Édes Élet sztárja közösségi oldalán közzé is tette az adásmenetet (amit azóta már eltávolított az oldalról), arról azonban megfeledkezett, hogy a FEM3 még hivatalosan nem jelentette be, kikkel vezetik majd heti váltásban a FEM3 új magazinműsorát. “Eddig ezt tudtam és gyakran alkalmaztam is, hogy éhgyomros cardio 45’… mától azonban van éhgyomros adásmenet felkészülés is. Fem3 Café adásmenet & a berki” – posztolt a realitysztár, ezzel egyértelművé téve, hogy Váczi Gergő  mellett a Story magazin frissen kinevezett főszerkesztője, Kökény-Szalai Vivien debütál műsorvezetőként.

Fotó: Berki Krisztián Facebook oldala
Fotó: Berki Krisztián Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top