Sztárok

Nagy hal akadt Rákóczi Feri horgára

A szó szoros értelmében nagy hal akadt Rákóczi Feri horgára, ugyanis Besenyei Péterrel és Nagy Adri énekesnővel alkotott triójuk győzedelmeskedett egy hírességeknek rendezett horgászversenyen.

Egyetlen ponty: ennyi is elég volt a Rákóczi Feri, Besenyei Péter és Nagy Adri alkotta triónak ahhoz, hogy diadalmaskodjon a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) pecaversenyén, amelyen a hivatal munkatársai mellett a társhivatalok csapatai és hírességek együtt népszerűsítették a turista állami horgászjegyet. A másik sztárcsapatban friss EB-bajnokunk, Cseh Laci profi horgászfelszereléssel, Trokán Nóra többféle csalival, a Nagy Ho-ho-ho horgász egykori Főkukaca, Mikó István pedig hibátlan dobótechnikával próbált túljárni a halak eszén.
 
Rákóczi Feri kitűnően szórakozott az örspusztai horgászcentrumban annak ellenére, hogy csapatának sokáig egyetlen hal sem akadt a horgára, de a nagy kapás után végül lelkesen közreműködött Besenyei Péter pontyának kifogásában. “Nagyon meg vagyok elégedve a csapatom teljesítményével. Meglepő, hogy egy pecaverseny lehet ennyire szórakoztató, és még meglepőbb, hogy vízközelben tudtuk legyőzni Cseh Lacit” – mondta a Morning Show műsorvezetője.

Nagy hal akadt Rákóczi Feri horgán

Úszó kiválóságunk az Európa-bajnokság fáradalmait pihente ki a vízparton. Laci semmit nem bízott a véletlenre, egyszerre két bottal, magabiztosan szállt versenybe. “Nagyon közel áll hozzám a horgászat, ha időm engedi, hosszú órákat töltök a parton, ez az, ami igazán kikapcsol. Sajnos az utóbbi időben nem tudtam időt szánni erre a hobbimra, de most eszembe jutott, mennyire hiányzott a természet!”

Trokán Nóra nosztalgikus hangulatban szerelte fel pecabotját gyermekkori emlékek elevenedtek fel benne. “Kiskoromban édesapámmal, aki még ma is nagy pecás, gyakran vettünk részt horgászversenyeken. Ahogy Mikó Istvánnal és Cseh Lacival ültem a parton, kicsit »visszarepültem« a balatoni nyarakhoz” – emlékezett vissza a színésznő.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top