Sztárok

Melltartós fotó kíséretében elmélkedik VV Éva

VV Éva fehérneműben fekszik, közben pedig az élet nagy dolgairól filozofál.

A jó útra tért Baukó Éva óriási idézetrajongó, a közösségi oldalán gyakorta osztja meg Coelho (vagy bárki más) magasröptű gondolatait a követőivel. Nem volt ez másként a minap sem, a különbség most csupán annyi, hogy a szív és ész harcáról szóló kisregényhez idézethez egy fehérneműs fotót mellékelt. Mutatjuk:

Fotó: VV Éva Facebook
Fotó: VV Éva Facebook

A képhez mellékelt idézet annyira szép, hogy teljes hosszában, változtatás nélkül közöljük:

“Szív és Ész! Örök harcban állnak…Szinte főellenségek… Az Ész ijesztően rideg és a valóságra próbál ráébreszteni minket..A Szív inkább melegséget ad, remél, bízik, szeret! Ezért van, hogy mindig a szívre hallgatunk..és az Ész rideg valóságára nem vagyunk kíváncsiak.. De miért van az, hogy mindig az Ész győz? Egyszer miért nem lehet igaza a Szívnek is? Próbálunk az Eszünkre hallgatni, de a Szív erősebb…Az Ész végig tudja, hogy nem jó ötlet..és ezt tudatja is velünk, de nem figyelünk… Az Ész ilyenkor feladja görcsös küzdelmet a Szív ellen és vár..Vár..hogy mikor tudathatja velünk: “Én szóltam..megmondtam előre..nem jó kockáztatni azt, amiről tudjuk, hogy nem lesz meg..Szívedre hallgattál.. de ő nem tud semmi biztosat…nem gondolkodik…ő ÉREZ! Ha valamit érez, akkor nem adja fel..nem tudja mikor kell..Rám kellene hallgatni..” De mégis az Ész lenne a rideg valóság..akkor miért nem hallgatunk rá??? Mikor tudjuk, hogy úgyis igaza van! Az Ész tudja mikor kell feladnia a harcot..A Szív nem..Tudjuk, hogy ha a Szívre hallgatunk fájdalmas lesz..de szebbet, a reményt könnyebben elfogadjuk, mint az Ész jéghideg kijelentését…”Ne Tedd! Nem lesz Jó! Miközben a Szív azt mondja,”Kockáztass, ha szeretnéd akkor menni fog!MEGÉRI!” A Szív szebbet ígér nekünk, míg az Ész a valósággal állít szembe..amire mi nem vagyunk kíváncsiak… Akárhányszor harcolhat a kettő…Mi mindig a Szívre fogunk hallgatni, mert az érzések erősebbek, mint a gondolatok…Az érzés egész tested és lelked átjárja..míg a gondolat csak motoszkál a fejedben…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top