Sztárok

Lehull a lepel: újdonsült sztárját is magával viszi a dzsungelbe az RTL Klub

Lassan összeáll a dzsungellakó celebek névsora.

Mint arról már több ízben beszámoltunk: ősszel újraindul az RTL Klub egyik sikerműsora, a Celeb vagyok, ments ki innen!, információink szerint húsz magyar celebritás fog küzdeni a túlélésért a dzsungelben. A Nők Lapja Café elsőként számolt be arról, hogy VV Aurelio, Aleska Diamond és VV Éva már biztosan rajta lesznek az Afrikába tartó repülőgépen, a Blikk pedig megtudta, Bárdos András is vállalta a dzsungel-realityt. A többi szereplő kilétét azonban még homály fedi.

Vagyis fedte eddig, ugyanis a minap újabb információval gazdagodtunk: lapunk megtudta, hogy a szintén RTL-en futó Konyhafőnök című műsor egyik zsűritagja, Fördős Zé is dzsungellakó lesz. Neve elhallgatását kérő informátorunktól úgy értesültünk, hogy az RTL Klub hosszú távon tervez Fördőssel, a gasztrobloggerre – a műsor után – újabb kihívások várnak. Természetesen az RTL Klub sajtóosztályát is megkerestük az üggyel kapcsolatban, ők azonban nem kívánták kommentálni az értesüléseinket.

Fördős Zé
Fördős Zé

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top