Sztárok

Vajna Tímea tiszta versenyre törekszik

Kedden megtartották a Miss Universe 2014 sajtótájékoztatóját – tudjátok, ez az a szépségverseny, amelyet Vajna Tímea szervez.

A nagy eseményre az egyik ötcsillagos budapesti szállodában került sor, Vajna Tímea a férjével, Andy Vajnával érkezett a helyszínre. A hollywoodi filmbe illő életet élő Tímea – ahogy azt már megszokhattuk – most is nagyon csinos és elegáns volt, egy fehér csipkeruhát választott élete első sajtótájékoztatójára.

Fotó: Vajna Tímea Facebook
Fotó: Vajna Tímea Facebook

A rendezvényen Vajna Tímea tájékoztatta a sajtó munkatársait a legfontosabb tudnivalókról, kiderült, hogy idén a legnagyobb videómegosztón lehet majd követni a szépségkirálynő-választást, jövőre viszont – reményeik szerint – már valamelyik tévétársaság közvetíti a versenyt. Vajna Tímea a rendezvényen megmutatta az 1,17 karátos gyémántokkal díszített koronát, amely a legszebb lány tulajdonában lesz egy éven át – a következő választásig. A legfontosabbat majd’ elfelejtettük: a 2016-os Miss Universe világverseny – a szerződésben foglaltaknak megfelelően – Amerika helyett Magyarországon lesz.

“Azért ennyire titokzatos az idei verseny, mert annál jobban felkelti az emberek érdeklődését. Ez egy úgynevezett black box esemény, csak meghívottak jöhetnek, a végén pedig vörös szőnyeges bevonulással mutatjuk be a győztest a sajtó munkatársainak. A zsűri a lányokkal csak a főpróbán és a döntőn találkozhat. A lányoknak tehát adott pillanatban kell bizonyítaniuk, nem adunk rá alkalmat, hogy valamelyik támogatónak a valakije legyen a döntősök között” – árulta el Vajnáné szerda reggel a Mokkában, és hozzátette, világsztárral is számolnak az eseményen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top