Sztárok

Íme, Puskás Peti nagy leleplezése

Biebersékről először a Dance című slágerük kapcsán hallhattunk – ennek már két éve, de sokan még mindig nem tudják, hogy kik is pontosan a zenekar tagjai.

Az élő hangzást a veretős elektronikus zenével keverő The Biebers tagjai éppen ezért nemrég elhatározták, annak érdekében, hogy az emberek tudják a neveket arcokhoz párosítani, részt vesznek egy fotózáson. A zenekar frontemberével, Puskás Péterrel beszélgettünk. “Amikor anno megalapítottuk a zenekart, az volt a célunk, hogy egy olyan formációt hozzunk létre, akik a teljes arctalanságba burkolóznak, értem ezalatt azt, hogy nem vertük nagy dobra a tagokat, és nem vállaltunk szerepet a klipekben. A Sorry sikere után rádöbbentünk, hogy mégiscsak jobb lenne, ha a rajongók tudnák, kik alkotják a csapatot, arról nem beszélve, hogy szerencsére egyre több zenekaros felkérésünk lett, a fellépéseken pedig nyilván nem tudtuk és nem is akartuk elrejteni az arcunkat” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a Ki Mit Tube zsűritagja.

“Azzal a célzattal vonultunk fotóstúdióba, hogy az emberek össze tudják párosítani a neveket az arcokkal és a dalokban hallható hangokkal. A fotózás egyébként nagyon jó hangulatban telt, magunkhoz képest egészen komolyak voltunk”– mondta Puskás, hozzátéve: a zenekar ősszel országos turnéra indul.

A zenekar tagjai: Puskás Peti, Puskás Dani, Ekanem Bálint Emota, Füstös Bálint, Miklós Milán, Relph Stuart és Gerendás Dániel.

Puskás Peti nemcsak a Ki Mit Tube-os zsűrivideóit tölti meg termékelhelyezéssel, hanem a róla készült fotókat is:

Megnézem
Összes kép (1)

#valamiúj

#atavalyinyárslágere

#hellobulika

#megfejtősdal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top