Sztárok

Megvezette az Édes Élet nézőit Klapka György és Berki Krisztián

Berki Krisztián háromkilós aranytömbje miatt rászállt az adóhatóság Klapka Györgyre, aki bevallotta az igazságot a tömbbel kapcsolatban – írja a Blikk.

Klapka Györgynél az adóhatóság Berki Krisztián állítólagos háromkilós aranytömbjének 27 millió forintos számláját kereste. Az üzletember kénytelen volt bevallani, hogy az Édes Életben látott aranytömb nem volt igazi, és a vásárlás is a műsor szerkesztői által megrendezett jelenet volt – írja a Blikk. “A Berki Krisztián által vásárolt háromkilós aranytömb 27 millió forintos számláját akarták. Be kellett vallanom, hogy bár ország-világ és maga a NAV ellenőre is úgy láthatta, hogy nagy vevőm volt, számla nincs. Nem azért, mert adót szeretnék csalni, hanem mert kamu volt az üzletkötés” – mondta Klapka György. “Klapka urat nagyon nagyra tartom. Nagyon örülök, amiért hozzásegített, hogy a zálogházban forgathattunk, viszont az adott pillanatban nem tudott rendelkezésre bocsátani háromkilós aranytömböt a számomra. Magát a sztorit azonban nem akartam elengedni… Megkértem a kellékeseket, hogy pótolják a valós tömböt…” – nyilatkozta Berki.

Berki Krisztiánról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Amerika első számú heti hírmagazinja az Attractiont emelte ki a Got Talent-versenyek győztesei közül. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top