nlc.hu
Sztárok
Megvezette az Édes Élet nézőit Klapka György és Berki Krisztián

Megvezette az Édes Élet nézőit Klapka György és Berki Krisztián

Berki Krisztián háromkilós aranytömbje miatt rászállt az adóhatóság Klapka Györgyre, aki bevallotta az igazságot a tömbbel kapcsolatban – írja a Blikk.

Klapka Györgynél az adóhatóság Berki Krisztián állítólagos háromkilós aranytömbjének 27 millió forintos számláját kereste. Az üzletember kénytelen volt bevallani, hogy az Édes Életben látott aranytömb nem volt igazi, és a vásárlás is a műsor szerkesztői által megrendezett jelenet volt – írja a Blikk. “A Berki Krisztián által vásárolt háromkilós aranytömb 27 millió forintos számláját akarták. Be kellett vallanom, hogy bár ország-világ és maga a NAV ellenőre is úgy láthatta, hogy nagy vevőm volt, számla nincs. Nem azért, mert adót szeretnék csalni, hanem mert kamu volt az üzletkötés” – mondta Klapka György. “Klapka urat nagyon nagyra tartom. Nagyon örülök, amiért hozzásegített, hogy a zálogházban forgathattunk, viszont az adott pillanatban nem tudott rendelkezésre bocsátani háromkilós aranytömböt a számomra. Magát a sztorit azonban nem akartam elengedni… Megkértem a kellékeseket, hogy pótolják a valós tömböt…” – nyilatkozta Berki.

Berki Krisztiánról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Amerika első számú heti hírmagazinja az Attractiont emelte ki a Got Talent-versenyek győztesei közül. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top