Sztárok

Sokoldalú tehetséggel bővült a Barátok közt stábja

Buzási Máténak különleges szerepet szántak a Barátok közt készítői.

Új szereplő tűnt fel hétfő este az RTL Klub sikersorozatában, a Barátok Köztben. A húszéves Buzási Máté Bartha Zsolt aktuális kedvesének fiát, Áront alakítja a sorozatban. Aki esetleg nem tudná, annak nagy vonalakban vázolnám a sztorit: a Rékasi Károly által megformált Bartha Zsolt nemrég megismerkedett egy Nikol nevű hölggyel, aki nemcsak a kedvese, de a szövetségese is lett: ők ketten nem túl legális, ellenben kifizetődő bizniszeket folytatnak le. Nikol nemrég egy óriási kéréssel fordult a Rózsa bisztrót üzemeltető Barthához, aki – jófejségből vagy érdekből, ki tudja – teljesítette a kívánságát, és megengedte, hogy Nikol fia nála dolgozzon. Na, így jött a képbe Áron, akit Buzási Máté formál meg.

Sokoldalú tehetséggel bővült a Barátok közt stábja

Mint megtudtam: az anglisztika szakon tanuló húszéves fiú számára nem ismeretlen a sorozatok világa. “Mindig is érdekeltek a filmek, valamint a sorozatok, a Barátok közt előtt azonban leginkább csak statisztaszerepekben tűntem fel. Volt, hogy kiemelt statiszta voltam, de arra is volt példa, hogy csak egy ember voltam a tömegben. Legutóbb a The Spy című filmben statisztáltam, ami azért volt különösen jó élmény számomra, mert a májusban mozikba kerülő film főszereplője nem más, mint Jason Statham. A forgatáson élőben láthattam, a szigorú szabályok miatt azonban nem beszélgethettem vele” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Buzási Máté.

Az idegennyelvek mellett a zeneszerzés is érdekli

Természetesen az is érdekelt, hogy miért épp az anglisztika szak mellett tette le a voksát. “Érdekelnek a különböző idegen nyelvek, azt tervezem, hogy ha végzek a tanulmányaimmal, szerencsét próbálok külföldön. A színészkedés-statisztálás mellett a másik nagy szenvedélyem a zongorázás, főleg saját dalokat komponálok” – mondta Máté.

A fiatal fiú azt is elárulta, mi a közös benne és az általa megformált karakterben. “Áron egy tisztalelkű fiú, aki mindig tisztességes úton kívánja elérni a céljait az életben, s aki mindig tisztelettudóan bánik a lányokkal, nem használja ki, és nem veri át őket – ebben például nagyon hasonlítunk, én is ilyen vagyok az életben. Már két hónapja boldog párkapcsolatban élek, a barátnőmet az egyik közösségi oldalon ismertem meg. Nem az volt a cél, hogy ott találjam meg a szerelmet, de végül így alakult, és örülök neki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top