Sztárok

A szakítás után külföldre vágyik Varga Viktor

Kedd este Varga Viktor is tiszteletét tette az egyik óramárka születésnapi buliján. Egyedül.
Az ország egyik legszerethetőbb celebpárja, Varga Viktor és Cinthya Dictator néhány nappal ezelőtt végleg lezárta kapcsolatát. Bár a napokban több helyen megjelent, hogy a fiatalok újra kibékültek, az erről szóló híreknek – mint azt megtudtam – az égvilágon semmi valóságalapjuk sincsen.

Egyáltalán nem beszélnek egymással

“Én is többektől hallottam már, hogy újra együtt vagyunk, de ez nem igaz. Elköltöztem a közös otthonunkból, és ha az ember elmegy, akkor nem költözik vissza egyik napról a másikra – egyrészt azért, mert macerás két mikrobusznyi cuccot ki-be pakolászni, másrészt pedig elhatároztunk valamit közösen, és ehhez tartjuk magunkat. Egész életemben nagyon határozott voltam, s ez ebben a szituációban sincs másként: ezt most végig kell csinálni” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak az énekes, aki azt is elárulta, hogy fotósnak készülő egykori menyasszonyával egyáltalán nem tartják a kapcsolatot, szétválásuk óta mindössze egyszer kommunikáltak egymással.
Galériánkban megnézheted, mely sztárok tették tiszteletüket a rendezvényen:
Megnézem
Összes kép (1)

“Egy sms-t váltottunk, azt is másfél hete. Az Irigy Hónaljmirigy kiparodizált minket meg az öltözékünket, és – mivel ő is szerepel a videóban – elküldtem neki egy fotót, amit az IHM-es Cinthyával készítettem. “Látod, még ők is megörökítik a kapcsolatunkat” – ennyit válaszolt az üzenetemre, ez volt az utolsó beszélgetésünk. Jelenleg azt gondolom, hogy mindkettőnknek jót tesz ez a szünet: ő most diplomázik az Iparon (Iparművészeti Egyetem – a szerk.), neki azzal kell foglalkoznia, én meg teljesen elfelejtettem, hogy ki vagyok, úgyhogy újra meg kell találnom saját magamat. Volt egy Varga Viktor és volt egy Cinthya Dictator, aztán ez a két ember “összeolvadt”, és lett egy harmadik személy, a közös személyünk” – mesélte az Édes Élet szereplője, akit szemmel láthatóan megviselnek a történtek…, ilyen egy szerelmes férfi, ugye.

Külföld felé kacsingat

Kíváncsi voltam, véleménye szerint jót tett-e a kapcsolatuknak, hogy vállalták a TV2 reality show-jában való szereplést. “Cinthya azt mondaná, hogy nem, de szerintem abszolút igen. Boldogok voltunk, és egy egész országnak adtunk reményt arra vonatkozóan, hogy igenis létezik az igaz, tiszta szerelem. A szereplést a továbbiakban is folytatjuk, csak mindketten külön szálon, úgyhogy nem nagyon fogok Édes Életet nézni, csak csinálni. Nem akarom azt látni, hogy esetleg másik párra talál. Viktor jelenleg minden idejét a munkának szenteli, így – ahogy ő fogalmazott – nincs ideje azon gondolkodni, hogy mit veszített. “Több projektem fut egyszerre: a VARGA BANDA, a zenekaros projekt, illetve most van egy új témám, egy hármas formáció. Két lánnyal – egy hegedűssel és egy csellistával – dolgozom együtt, ezt azonban nem Magyarországra tervezem, hanem Ázsiába. Szeretnék külföld felé haladni, próbálok nyitni a világ felé, mert valójában mindig is ez volt az én utam.”
 
Szent isten! – Dióhéjban ennyit tudunk hozzáfűzni Alekosz legújabb húzásához. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top