Sztárok

Összeállt Győzike és Zuschlag

Gáspár Győző salgótarjáni luxusvilláját akarta megvásárolni a volt szocialista politikus. Az ingatlanbizniszből végül nem lett semmi, inkább közös éttermet nyitnak 2 Zsivány néven.

Zuschlag János – állítólag – mostanában barátai támogatásaiból “tengődik”. A világhálón saját valóságshow-val szereplő, két jómódú vállalkozó, Halász és Béni segítségével a múlt héten már szert tett egy Maserati sportkocsira, most pedig Gáspár Győző 9 éve eladhatatlan salgótarjáni rezidenciájára vetett szemet – írja a Bors.

A showman – aki napokban ruhaüzletet nyitott Luxemburgban – 2005 óta képtelen eladni a 330 négyzetméteres villát. Az áldatlan állapotok láttán a börtönből tavaly szabadult Zuschlag először 6 milliót ajánlott, majd úgy döntött: havi 600 ezerért kibérli. Végül addig alkudoztak, míg az ingatlanbizniszből közös vállalkozás lett: együtt nyitnak egy éttermet a lerobbant házban.

A 2 Zsivány étterem étlapjára olyan fantázianevű specialitásokat álmodtunk meg, mint a NAV-leves, NAV-i menü vagy a rácsos krumpli” – árulta el Zuschlag. Míg Győzike a következő állásponton van: “Ha eladni nem tudom, akkor legalább termelje a pénzt.”

Összeállt Győzike és Zuschlag

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top