Sztárok

Weisz Fanni jelelni tanítja Iszak Esztert

Egy divatbemutató háziasszonyaiként állnak együtt színpadra Weisz Fanni és Iszak Eszti.

A VIVA műsorvezetője korábban is érdeklődött a jelnyelv iránt, azonban tanár hiányában feladta a tanulást. “Mindig érdekelt a jelnyelv, tiniként egy könyvet is kivettem erről a könyvtárból, de hamar rá kellett jönnöm, hogy tanár nélkül nem jutok messzire. Ma viszont nagyon sokat megtudtam, például azt, hogy a jelnyelvben mindenkit egy rá jellemző mozdulattal jelölnek. Fanni szerint engem egy kezemben tartott mikrofon jellemez a legjobban. Megtanultam néhány alapvető kifejezést is, például bemutatkozni, egy kávét kérni és megköszönni. Bízom benne, hogy  lesz még alkalmam elmélyíteni a tudásom” – mesélte Eszti, aki október 3-án Fannival karöltve egy budai bevásárlóközpont divatbemutatóján lép színpadra műsorvezetőként.

Fotó: Németh Dániel
Fotó: Németh Dániel/MOM Park

“Esztivel pillanatok alatt megtaláltuk a közös hangot. Alig várom, hogy együtt dolgozhassunk – vette át a szót Weisz Fanni. – Nagyon örülök neki, hogy hozzá hasonlóan egyre többen érdeklődnek a jelnyelv iránt, és annak is, hogy az ilyen rendezvények által még több embert tudunk megszólítani. Tőlem is gyakran kérdezgetik, hogy hol lehet megtanulni jelelni, de olyan is előfordul, hogy valaki magától sajátít el néhány kifejezést és videoüzenetet küld nekem. Sőt már többször próbáltak így randira is hívni” – tette hozzá Fanni mosolyogva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top