Sztárok

Így tér vissza az állapotos Katalin hercegné

Hosszú hetek óta képtelen volt kimozdulni otthonából Katalin hercegné, akit kínzó rosszullétek gyötörtek.

Akárcsak első terhessége, a második sem sétagalopp a hercegné számára, legalábbis ami az első néhány hónapot illeti. Katalint ugyanis olyan súlyos rosszullétek gyötörték, hogy hosszú hetek óta képtelen volt elhagyni otthonát, állandó orvosi felügyeletre szorult. Még első önállóan tett hivatalos útját is kénytelen volt kihagyni, helyette férje, Vilmos herceg utazott Máltára, hogy átadja a királynő üdvözletét.

A People magazin értesülései szerint azonban jövő hónapban már megcsodálhatjuk a fiatal hercegné kerekedő pocakját. Az októberi hivatalos megjelenéseken, amik egészen karácsonyig tartanak, már mindenképp szeretne ott lenni, úgyhogy az orvosaival napi szinten tartja a kapcsolatot, és egyeztetnek az állapotáról. Mivel az első hivatalos kötelezettség a terhesség 12. hete után esedékes, így valószínű, hogy addigra már képes lesz újra ellátni a feladatait.

Katalin hyperemesis gravidarumban, azaz vészes terhességi hányásban szenved, amit ha nem kezelnek, akkor súlyos egészségügyi problémákat okozhat mind az anyában, mind magzatában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top