Sztárok

Nagy leleplezés részese volt Kállay-Saunders András

1 nap – írta a közösségi oldalán kedden Kállay-Saunders András, ám akkor még nem lehetett tudni, milyen bejelentésre kell számítanunk szerdán.

Néhány perccel ezelőtt azonban lehullt a lepel, s kiderült, hogy elindult a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválra való jelentkezés. Az Eurovision Hungary a Facebook-oldalán tetté közzé a nagy hírt: Itt a várva várt pillanat: Elindítottuk a jelentkezést! A határidő november 15.! Várjuk a dalokat!”

A bejegyzést látva rögtön felkerestük A Dal oldalát, ahol már olvasható a teljes pályázati felhívás – szabályostul, határidőstül, mindenestül. A 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál ötödik helyezettje, Kállay-Saunders András minden bizonnyal már nagyon várja, hogy kiderüljön, mely énekesek közül kerül majd ki az utódja, ennek ékes bizonyítéka, hogy a nagy bejelentés előtt visszaszámlálást tartott. A 60. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét Bécsben rendezik meg 2015 májusában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top