Sztárok

Kellemetlen helyzetbe került a TV2-nél Lajsz András

Felháborodottan távozott a Sztárban sztár felvételéről Lajsz András mixer.

Lajsz András mixer Kökény Attila produkciójához asszisztált a Sztárban sztár című műsorban. A fellépés után indult volna tovább, de a TV2 biztonsági szolgálata az útját állta – írja a Bors. “Így utólag próbálok nevetni ezen a kisstílű dolgon, de azért még most is öklömnyire rándul a gyomrom, ha visszagondolok a velem történtekre… A produkció után szólt az őr, hogy a kulcsomat nem tudja visszaadni, mert az már fent van a recepción. Így fogtam magam és felsétáltam a biztonsági őrök főnökéhez vagy kihez, aki nem adta oda a kulcsomat, helyette igazoltatott” – mondta Lajsz András, aki végül visszakapta az autója kulcsait.

“Felháborító, hogy így megaláztak, miközben én a délutáni főpróba miatt az egész napomat hazavágtam azért, hogy a TV2 esti produkciója tökéletes legyen” – mondta a mixer. “A biztonsági szolgálat munkatársai nem ismernek minden szereplőt, csak a munkájukat végezték. Mi nagyon örülünk, hogy Lajsz András részt vett a produkcióban, és reméljük, azért jól érezte magát nálunk” – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Kellemetlen helyzetbe került a TV2-nél Lajsz András
A majdnem politikus ex-szépségkirálynő minden napra tartogat valami ínyencséget. Ma súlyfelesleggel rendelkező hölgyeket cikizett. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top