nlc.hu
Sztárok
Megszületett Mila Kunis és Asthon Kutcher lánya

Megszületett Mila Kunis és Asthon Kutcher lánya

Kedd reggel adott életet első gyermekének Mila Kunis.

Egészséges kislánynak adott életet Mila Kunis, aki mellett párja, Asthon Kutcher végig a szülőszobán volt. A TMZ információi szerint mind a hárman jól vannak, a baba gyönyörű és egészséges.

Mila és Asthon szerelme igazi romantikus lányregénybe illő történet: a fiatalok még az Azok a hetvenes évek című sorozat forgatásán találkoztak kezdő színészként, Asthon akkor 20, Mila pedig még csak 15 éves volt. Már a sorozatban is szerelmespárt alakítottak, ami az életben folytatódott. Később azonban elsodorta őket egymástól az élet, bár mindig jóban maradtak. A különleges szépségű színésznő nyolc éven keresztül élt együtt Macaulay Culkinnal, míg Kutcher sokáig járt a tragikusan fiatalon elhunyt Brittany Murphyvel, szakításuk után pedig a nála tizenhat évvel idősebb Demi Moore oldalán találta meg a boldogságot. 2005-ben házasodtak össze, nyolc évvel később pedig elváltak. Ez után találtak újra egymásra az egykori szerelmesek, akik idén februárban jegyezték el egymást, most pedig kislányuk érkezésével pecsételték meg a szerelmüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top