Sztárok

Milliókért tért vissza Győzike a TV2-höz

Csúcsgázsiért vette vissza a csatorna a showmant, akit a nézők követeltek vissza a képernyőre.

Havi hatmilliós gázsival csábította vissza a TV2 Gáspár Győzőt – állítja a Blikk. A showmant – aki időközben külföldön kezdett vállalkozásba – két hónappal ezelőtt hatalmas botrányok közepette azonnali hatállyal rúgta ki a csatorna az Édes Életből. A bulvárlap úgy tudja, a nézők visszakövetelték Győzikét és családját a képernyőre, mert szerintük szürkébb lett a show, amióta ők nem szerepelnek benne.

A showman már éppen a konkurens RTL Klubbal folytatott tárgyalásokat, azonban úgy tűnik, megegyezett a TV2-vel. “A mai napon visszatértem a TV2-höz, megint édes az élet! A múltat magunk mögött hagyjuk, bocsánatot kértem mindenkitől, mától tiszta lappal folytatjuk!” – jelentette ki az Édes Élet régi-új szereplője.  

“Gáspár Győző több ízben bocsánatot kért a csatornától és a bántalmazott lánytól is. Részünkről nincs változás tettének megítélésével kapcsolatban, azzal a feltétellel kezdtük el vele a forgatást, hogy a kamerák előtt aláveti magát egy indulatkezelési terápiának, jó példát mutatva ezzel azoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek” – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője, aki azonban nem erősítette meg az említett összegről szóló hírt.

Milliókért tért vissza Győzike a TV2-höz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top