Sztárok

Indulatosan beszélt Berki Krisztiánról Hódi Pamela

Indulatokkal telve vallott szakításukról Joshi Bharatnak Hódi Pamela.

A fiatal anyuka szerint jóval több vita folyt a háttérben, mint amit a tévénézők láthattak az Édes Életben. Pamela Joshi Bharatnak vallotta be a FEM3Café műsorában, hogy hónapok óta veszekedéstől hangos új otthonuk. “Az elmúlt 3-4 hónapban számos vitán estünk túl, egyik este én közöltem, hogy albérletbe költözöm, a következő nap ő. Most jutottunk el oda, hogy ezt meg is valósítjuk” – kezdte az Édes Élet sztárja, aki látszólag még most is nehéz szívvel, de határozottan beszélt döntésükről.

Indulatosan beszélt Berki Krisztiánról Hódi Pamela

“Nincs eleget a családjával. Neki más a felfogása, mint nekem. Rengeteget veszekedtünk emiatt. Többször elmondtam neki, hogy nyilván kell a pénz is a boldogsághoz, hogy ne amiatt veszekedjünk, hogy nincs, de nekem arra lenne szükségem, hogy ossza be: dolgozzon hetven százalékot, és a harmincban legyünk mi, de ne az legyen, hogy száz százalék a munka, nulla mi. Mindig minden fontosabb” – fakadt ki Pamela a stúdióban.

A teljes beszélgetést ide kattintva tudod megnézni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top