Sztárok

Boldog születésnapot! – Ma 72 éves Halász Judit

Az ő énekhangja szólt a háttérben, miközben felnőttünk, és még a gyerekeink is az ő koncertjein ugrálnak. El sem hisszük, hogy már 72 éves Halász Judit! Megmutatjuk, hogyan jutott el a jellegzetes frizurájáig, és hogy melyik számok gyakorolták a legnagyobb hatást ránk.
Megnézem
Összes kép (1)

A szerkesztőség személyes kedvencei

Hívd a nagymamát

“Bárcsak még hívhatnám a nagymamámat. A kicsiknek aktuális, nekem pedig megannyi emléket segít felidézni. Imádom.” (Enikő)

Csiribiri

“Kiskoromban egyetlenegyszer jutottam el koncertre, de nem mertem felmenni a színpadra, hiába hívott minket Halász Judit és osztott pereceket, pedig akkor még énekesnő akartam lenni. Biztos Halász Judit hatására is, erre nőttem fel többek között.” (Nóra)

Sehallselát Dömötör

“Gyakran tomboltam az első sorban Halász Judit koncertjein. Bár a Csiribiri a személyes kedvencem, ez is mély nyomot hagyott bennem.” (Adri)

Micimackó

“Ezen a koncerten ott voltunk családilag, rettegtem, hogy ki kell mennem lufiért, apám folyton ki akart minket küldeni a színpadra, amikor gyerekeket szólított Halász Judit.” (Gabi)

Ákombákom

“Egyéves voltam, amikor kijött az album, és messze nem ez rajta az egyetlen klasszikus.” (Adél)

“A nyolcvanas években Halász Judit összes lemeze megvolt nekünk bakeliten. És mindig nagyon óvatosan tettem rájuk a lemezjátszó tűjét, nehogy bajuk essen. Ez a dal pedig azért kedvenc, mert ez volt az egyik első olyan dal az életemben, aminek a hallatán libabőrös lettem.” (Niki)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top