Sztárok

Közös vállalkozásba kezdett Tóth Vera és Schobert Norbi

Tóth Vera már eddig is rengeteget fogyott, most azonban Schobert Norbi szárnyai alatt szabadulhat meg további kilóktól.

Kőkemény kitartásról tett tanúbizonyságot az elmúlt hónapokban Tóth Vera, aki kemény edzéssel és diétával vágott bele az életmódváltásba. Veráról szépen szaladtak is le a kilók, ám most Schobert Norbi módszerével folytatja a fogyást. “Itt van velem egy Duci Hölgy, akit imádok! A hangja, mint Aretha Franklin, a lelke, mint egy pszichológusé! Ő nem más, mint a tapolcai Istennő, Tóth Vera. Rendszeres vásárlónk, és eddig is rengeteget fogyott, de a mai naptól valami újat kezdünk. Tavaszra egy súlyban leszünk, és nem én fogok hízni” – tett ígéretet Facebook oldalán az Európa-szerte terjeszkedésbe kezdő egészséges életmód hírnök, aki nemcsak a Sztárban sztárban versengő énekesnőt, hanem a további fogyni vágyókat is arra biztatja, keressék őt bizalommal.

Fotó: Norbi Update Facebook oldal
Fotó: Norbi Update Facebook oldal

“Belevágunk az új Update1 globális szénhidrátcsökkentésbe, ahol szuper áron a teljes konyhai alapanyagbázist a jövő héttől lecserélheted, és az ország legnagyobb, több mint 300 termékből álló választékával szenvedés nélkül tudsz új életmódot, testet nyerni. Közös mozgásprogramba is kezdünk, amire a hozzászólásokban te is jelentkezhetsz, ha hasonló arányokkal rendelkezel! Szeretem ezt a Nőt, ezt az Embert! Kérem, kívánj te is neki sok sikert és erőt egy lájkkal! Köszönöm! Norbi”

Egyperces villámrandikon próbálná megtalálni párját Bálint Antónia. Toncsi már ki is nézett egy fővárosi klubot. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top