Sztárok

Bréking: erdőtűz pusztít a Celeb vagyok, ments ki innen! táboránál

Ma reggelre erdőtűz alakult ki a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosainak táborhelye közelében.

Órák óta oltják a tüzet a dél-afrikai hatóságok, és a jelenlegi információk alapján biztosan kijelenthető, hogy mindenki biztonságban van, senki sincs életveszélyben. Egyetlen nyitott kérdés maradt, hogy az erdőtűz miatt sikerül-e a Dél-Afrikában tartózkodó kollégáinknak összerakni az esti adást.

“A reggeli órákban észleltük, hogy a tábor tágabb vonzáskörzetében erdőtűz alakult ki – számolt be a helyszínről Herman Péter, a műsor kreatív producere. – Ez errefelé igen gyakori, így a helyiek teljesen felkészültek az ilyen helyzetekre. Rendkívül higgadtan és szervezetten kezdték meg a tűz oltását, amely jelenleg is zajlik. Két helikopter és több önkéntes is dolgozik a tűz gócpontjánál. Maga a tábor és a celebek nincsenek veszélyben, azonban folyamatosan figyelemmel kísérjük a széljárást, amely eddig szerencsére kedvezően alakul. Így, reméljük, nem lesz szükség további intézkedésekre, kitelepítésre. Bár a bátorságpróba forgatása a kialakult helyzet miatt csúszott pár órát, mindent megteszünk azért, hogy ez az esti adást ne befolyásolja.”

A tűz okát még vizsgálják a dél-afrikai hatóságok. Az erdőtűzről és a rendkívüli forgatásról szóló legfrissebb információk, valamint az első képek a 17:25-kor kezdődő Fókuszban.

UPDATE: Nem sokkal 16.30 után a Celeb vagyok, beszéljük meg! délutáni talkshow-ban a műsorvezető, Lilu elmondta, hogy újabb híreket kaptak Afrikából. A szélirány ismét megfordult, a celebek és a stábtagok azonban továbbra sincsenek veszélyben. Mint az a bejelentés végén kiderült: a stábnak két részre kellett szakadnia, így veszélybe került a szerda esti összefoglaló adás, fennáll a lehetősége annak, hogy ma este nem tudják leadni a műsort.

Már a műhold kapcsolat is megszűnt. A válságstáb Budapesten is összeült, most még senki nem tudja mi lesz este!

Ha mégis lesz Szulejmán mi nagyon fogunk röhögni.

UPDATE2: A Fókuszból kiderült, hogy a stábtagok táborát evakuálták, a celebek táborát viszont nem, ugyanis az messzebb van, így ők semmit sem érzékelnek a történésekből. Eddig úgy tűnik, hogy szerda este nem marad el az adás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top