Sztárok

VV Zsófi nem rivalizál Szabó Zsófival

VV Aurelio épp Dél-Afrikában tengeti a mindennapjait, VV Zsófi itthonról figyeli, mit művel szívszerelme a dzsungelben. Aurelióra büszke, Szabó Zsófira pedig nem féltékeny – legalábbis ezt mondja.

A Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik szériájának egyik legnagyobb meglepetése egyértelműen VV Aurelio, aki – annak érdekében, hogy társai ne éhezzenek – képes volt leküzdeni a legnagyobb félelmét, vagyis a pókiszonyát. A nézők elsőként a VV6 győztesét küldték bátorságpróbára (erről itt írtunk korábban), Aurelio pedig tényleg hősiesen helytállt. Szerelme, VV Zsófika azt mondja, mindig is tudta, hogy a helikopterezés nagymestere egy igazi hős. “Láttam szegényen, hogy mennyire félt, volt is egy olyan mondata, hogy “Zsófi, miért nem vagy itt”. Nagyon büszke vagyok rá, tudtam, hogy ügyes lesz. Elképzelni se tudom, mi lenne, ha én kerülnék ilyen helyzetbe, de ha jobban belegondolok, biztos vagyok benne, hogy én is inkább megcsinálnám a feladatot, semhogy éhezzenek a többiek” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Zsófi. S bár a táborlakók egy része nem nézi jó szemmel Aurelio meztelenkedéseit, Miss Cukiság szerint az égvilágon semmi rossz nincs abban, hogy a valóságshow-szereplő olykor ledobja a textilt.

VV zsófi nem rivalizál Szabó Zsófival

Egyáltalán nem lepődtem meg, amikor láttam, hogy meztelenül ugrott be a medencébe, ahogy azon sem, hogy a folyóparton is levetkőzött. Már a villában is ugyanilyen magamutogató volt, de én így, dilisen is szeretem.”  Zsófi azon újságcikkekre is reagált, miszerint VV Aurelio és az RTL Klubhoz átigazolt Szabó Zsófi egyre közelebb kerülnek egymáshoz Dél-Afrikában. “Most azért legyek féltékeny, mert szóba áll a táborban lakó csajokkal? Semmi nincs köztük, látom, csupán arról van szó, hogy váltottak néhány szót. Szerintem az emberek többet látnak ebbe bele, mint ami, sokan félreértik Aureliót. Ő mindenkivel közvetlen, így Zsófival is. Nem vagyok féltékeny.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top