Sztárok

Sarka Kata nyilvánosan bocsánatot kért Rácz Félixtől

Nem sokkal ezelőtt egy közlemény jelent meg Sarka Kata Facebook rajongói oldalán, amelyben Kata nyilvánosan bocsánatot kér Rácz Félixtől.

“2014. május 16-án Rácz Félix személyével kapcsolatosan megjelentetett állításaimmal összefüggésben: Valótlanul állítottam, hogy Rácz Félix önkényesen döntött hátrányos helyzetű gyerekeknek szánt pénz elosztásáról.

Fenti állításommal ellentétben a valóság az, hogy a 2014. március 08. napján megtartott esemény során karitatív célra befolyt teljes összeg a meghirdetett célnak megfelelően került átadásra a rászoruló gyermekeket támogató Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Közhasznú Nonprofit Kft. javára.

Ezúton szeretnék elnézést kérni Rácz Félixtől, mert állításomat téves, valótlan információkra alapoztam! Kiderült ugyanis, hogy egyik kolléganőjével haragos viszonyban állnak, amiről nem tudtam, és az információ valótlan volt, amit a hölgy átadott nekem, miután a Blikkben megjelent egy lejárató cikk ellenem Félix egyik rendezvényével kapcsolatban.”

Sarka Kata és Rácz Félix sportmenedzser konfliktusa még májusban kezdődött, amikor Kata a sportmendzser szerint nyíltan sikkasztással vádolta őt. Rácz Félix akkor felszólította Sarka Katát, hogy kérjen tőle nyilvánosan bocsánatot, ellenkező esetben bíróság elé kívánta vinni az ügyet. Ezek szerint most már nem vár per Katára mégsem, ma elvonultak a viharfelhők.

Sarka Kata nyilvános bocsánatot kért Rácz Félixtől

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top