Sztárok

Majkát kritizálta Bochkor Gábor

Bochkor Gábor meggondolatlan kijelentéssel minősítette Majkát a reggeli műsorában. A rapper kiakadt.

Csütörtökön reggel Ördög Nóra volt az Önindító vendége. Ahol Bochkor Gábor többek között a következő kérdést is feltette a hamarosan induló Rising Star című tehetségkutató műsorvezetőjének: “Mit keres majd melletted Majka? Mert annyira más háttérrel jöttök, Majka egy vidéki pronyó, te pedig egy finom lány vagy.”

Bochkor Gábor meg volt győződve róla, hogy Majka nem veszi majd magára a megjegyzést, de tévedett. “Sajnálom, hogy az alapján ítél meg valakit, honnan származik. Én is mondhatnám, hogy Bochkor Gábor az öreg szpíker, akinek már rég leáldozott a csillaga, de természetesen nem mondok ilyet, mert nem vagyok olyan, mint ő…” – nyilatkozta a Borsnak a rapper.

A Music Fm műsorvezetője szerint azonban kollégájának nincs oka érzékenykedni. “Nem szeretem, amikor össze akarnak ugrasztani: ezek szövegkörnyezetből kiragadott mondatok, amelyek után rögtön méltattam Majka karrierjét műsorvezetőként, színészként, zenészként…” – reagált Bochkor Gábor.

Bochkor Gáborról készült képgalériánkat itt megnézheted.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top