Sztárok

Friss: az első fotók a várandós Katalin hercegnéről

Tegnap este három paparazzikép készült a terhes Katalin hercegnéről, melyeken egész egyszerűen ragyog!

Először kapták lencsevégre a cambridge-i hercegnét azóta, hogy bejelentették, második gyermekét várja, és újra a hyperemesis gravidarumtól, azaz a vészes terhességi hányástól szenved. Két hónapon át csak arról szóltak a hírek, hogy Katalin mennyire rosszul van, le kellett mondania a máltai útját, és hogy a szüleihez költözött, az édesanyja ápolja!

Úgy tűnik, ennek az időszaknak vége! Katalin tegnap este férje kíséretében az orvosánál járt ultrahangon, az innen távozó párt kapta lencsevégre egy lesifotós. Önmagában az a tény, hogy Katalin elhagyta a palotát, és nem az orvosa ment hozzá, jelzi, sokkal jobban van! A hercegi pár egész egyszerűen ragyog a képeken, jól látszik, hogy Katalin már remekül érzi magát.

A Kensington-palota egyébként éppen pár napja adott ki arról egy közleményt hogy a hercegné várhatóan április legvégén, május legelején hozza világra az újabb kiskirályi fenséget!

Katalin első hivatalos megjelenésére amúgy október 21-én lehet számítani, ő és Vilmos herceg fogadja majd a repülőtéren a hivatalos látogatásra Londonba látogató szingapúri elnököt és feleségét, részt vesznek az ilyenkor hagyományos palotabeli katonai szemlén és az elnök tiszteletére adott esti állami banketten is.

forrás: New York Daily News. (http://nydn.us/1odhKr4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top