nlc.hu
Sztárok
Bekamerázott házban szexelt Kelemen Anna az olimpiai bajnokkal

Bekamerázott házban szexelt Kelemen Anna az olimpiai bajnokkal

Beleegyezése és tudta nélkül készülhettek felvételek egy olimpiai bajnok sportolóról, miközben Kelemen Annával töltötte az éjszakát – tudta meg a Blikk

Bekamerázott házban szexelt egy ismert olimpiai bajnokkal az Édes Élet sztárja. A felvétel egy készülő valóságshow próbafelvételének indult. “A Győzike-show folytatására kereshettek alternatívát, és szóba került Anna neve. Vele forgattak, s felmerült, ha már reality, akár szexelhetne is. Egy olimpiai bajnok nevét dobta be, a férfi azonban nem tudta, hogy az egész házat bekamerázták. Sikerrel jártak” – nyilatkozta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő tévés személy.

A Bors megkeresésére Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója elmondta: képernyőre nem kerülő műsorokkal kapcsolatban sosem nyilatkoznak. Hasonlóan rövid választ adott a TV2 is: “Nincs tudomásunk arról, hogy a megbízásunkból ilyen műsor készült volna Annával” – nyilatkozta  Koltay Tamás, a csatorna szóvivője.

Annácska annyit közölt: napokon belül minden kiderül.

Bekamerázott házban szexelt Kelemen Anna és az olimpikon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top