Sztárok

Fényes nappal szexeltek egy autóban

Közszeméremsértés miatt vádat emeltek a Django elszabadul színésznője, Danielle Watts ellen a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon, amiért fényes nappal egy autóban szeretkezett partnerével.

A színésznőt, aki leginkább Quentin Tarantino Django elszabadul című filmjéből ismert, még szeptemberben állította elő és bilincselte meg a rendőrség, miután a hatóság szerint barátjával, a szintén híresség Brian James Lucasszal közszeméremsértőnek mondott magatartást folytatott egy ezüstszínű Mercedesben a Los Angeles melletti Studio City nyílt utcáján – írja a Blikk.

Watts az eset után a közösségi médiában kelt ki a rendőrök ellen, azt állítva, hogy megsértették személyiségi jogait, és csupán azért zaklatták őket, mert ő fekete, míg a barátja fehér. 

A TMZ megjelentetett egy hangfelvételt, amelyen Watts és Lucas előállítása hallható. A felvétel szerint a színésznő visszautasította, hogy azonosítsa magát a rendőröknek.

A színésznő szóvivője nem kommentálta a vádakat, amelyekért a legmagasabb kiszabható büntetés hat hónap börtön és ezerdolláros bírság.

Fényes nappal szexeltek egy autóban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top