Sztárok

Három nap után blogjában teregette ki a dzsungelszennyest Bárdos András

A Hír24 híradósa legújabb blogbejegyzéséből kiderül, hogy – bár még csak három napja vannak a dzsungelben – már volt egy kisebb csörtéje Pars Krisztiánnal.

Hétfő este elstartolt a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája (igen, ez az a műsor, amit senki nem néz), a dzsungellakó hírességek táborát erősíti a Hír24 híradósa, Bárdos András is. A Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés résztvevője a dzsungelben töltött napjai, hetei alatt a blogjában folyamatosan beszámol a benne kavargó érzésekről, az őt foglalkoztató gondolatokról. Nem volt ez másképp a minap sem, amikor elárulta, hogy miért értékesebb Aleska Diamond Baukó “VV” Évánál.

“Mindenki tudja, hogy a helyzet nem valóságos. Körülöttünk kamerák és – nyilván – valahol emberek is. Bekötött szemmel érkeztünk a »tábor«-ba. Ameddig innen látni, hatalmas fák, zajos patak, szépséges vízesés. Semmi nincs, amit a tévében ne láttam volna.
Sokat nem tudni a helyről, helyszínről, de az nyilvánvaló, ha baj lenne, érkezne a segítség. Szóval nincs valóságos veszély, és mégis…

Az első napokban még láthatatlan kockázatok, célok, viszonyrendszerek tördelik a társaságot, váratlan személyes tétek kezdenek kibontakozni.

Éva és Aleska, elsőként. Ők valamiképpen “riválisok”, bármit is jelentsen ez a szó az ő esetükben. Meg ebben az esetben.
Így, amikor a nézők Aleskát jelölték az első próbára, Éva kétségbeesett.
Méterekre voltam Tőle, láttam az arcát, hallottam a hangját – tényleg megijedt.
Mert mi is volna itt a lényeg: azt küldik szenvedni, aki a leglátványosabban szenved. Azt akarják, megalázva látni, akit a legjobban utálnak.
Így van, kedves blogolvasó?
Jól látom?
Vagy tévedek?
Ha jól látom és jól látta Éva is, az derült ki, hogy Aleskán kicsit jobban lehet röhögni.
Vagyis ebben a világban, ÉRTÉKESEBB!
Ezt mérte fel Éva, ettől esett kétségbe.

Mint én huszonöt éve, amikor Moldován András barátomat küldték a Vasas–Honvéd, engem meg a Dunaújváros–Csepel meccsre tudósítani a Rádió Sportosztályán.
Vágó István mondta nekem pár éve: tudod Andris, az a különbség, hogy minket még szerettek.

Aztán. Egy másik repedés. Bunyós Pityu és Pars Krisztián viszonya speciális, de nem a sport, ami összetartja őket, inkább a látószög, ahonnan a világot nézik. Én vagyok nekik a “városi gyerek”, aki inkább ne nyúljon a tűzhöz, mert abból csak baj lesz.

Tegnap elkaptam egy mondatot. Krisztiánt óvatlanul megbántottam, mire ő – megbántódott.
Hagyjad már, súgta neki Bunyós Pityu, még a végén minket fognak kirúgni.
Kirúgni? Innen? Hova?

Folytatom…”

Felmerült bennünk a kérdés: de vajon hogyan osztja meg gondolatait a dzsungel mélyéről Bárdos. Az RTL Klub Sajtóosztályának munkatársa megkeresésünkre elárulta, a tévés minden nap a zsinórpostán keresztül juttatja ki gondolatait a stáb sajtósának, aki miután a tévés begépeli aznapi benyomásait, feltölti az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! online felületére.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top