Sztárok

Cinthya Dictator Kelemen Annából diplomázik

Cinthya Dictator Annácska lelkét szeretné megmutatni a diplomamunkájában – írja a Bors.

A két híresség az Édes Élet forgatásán ismerkedett meg, és nagyon élvezték a közös munkát, többek között ezért is választotta Annácskát diplomamunkájához a képzőművészetet tanuló lány.

“Tizenhét éves voltam, amikor elolvastam Anna első könyvét. Már akkor tudtam, hogy ő a legérdekesebb nő a magyar celebvilágban. Rendkívül összetett személyiség, és ebből a nézők csupán a felszínt ismerik. Ő nem egy termék, sokkal inkább egy elkallódott művész, aki egyáltalán nem olyan, mint amilyennek láttatja magát. A tervezett képsorozattal szeretném megmutatni a lelke mélyét, és egy őszinte Annát akarok megörökíteni” – mondta el a Borsnak Cinthya Dictator.

Azt is hozzátette: “Anna egyszer azt mondta, a fiatalkori önmagát látja bennem. Nagyon sok mindenben különbözünk, de egyvalami közös, mindketten a televíziózás termékei lettünk, és ezt a helyzetet fel kell dolgoznunk, és tudnunk kell helyesen kezelni. Annának több arca van, ahogy nekem is, de nem mindegyiket láthatják a nézők.”

Cinthya Dictator Kelemen Annából diplomázik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top