Sztárok

Megújul a Jóban Rosszban

Új főcímmel, új szereplőkkel és vadonatúj történetekkel jelentkezik a TV2 napi sorozata, a Jóban Rosszban.

Hosszú hónapok után a Pongrácz lányok Roland közbenjárásával kiszabadulnak a börtönből, és egy új korszak kezdődik nemcsak az ő életükben, hanem Csillagkúton is. Barbara (Legerszki Kriszti) és Betty (Nagy Adri) továbbra sem adja fel azt a tervét, hogy bosszút álljon Rolandon (Seres Dani), azonban nincs egyszerű dolguk a lányoknak.

Barbara igyekszik visszaszerezni volt szerelme bizalmát, de rá kell jönnie, talán nem múlt el nyomtalanul a szerelem. Azonban nem ez az egyetlen elfeledett románc, ami újra előtérbe kerül. Zsanett (Szaksz Gabi) visszatérése is jócskán felforgatja a Halász család életét. Kristóf (Baronits Gábor) sincs túl a szakításon, de idővel úgy tűnik, hogy a klinika egyik csinos nővérénél talál vigaszt.

Egy titokzatos gyilkosság miatt érkezik Csillagkútra Nagy Gabriella (Pikali Gerda) nyomozó, akiről az eset felderítése közben kiderül, maga is súlyos titkot őriz. Gyanúba keveredik a Csillagvirág Klinika egyik köztiszteletben álló orvosa is, de az ügy megoldása egyre bonyolultabbá válik. Persze a csillagkúti maffia sem pihen, és Füredi (Gesztesi Károly) polgármesteri terveit is keresztülhúzza Rolandék pár lépése.

Megújul a Jóban Rosszban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top