Sztárok

Ezért mondott igent ByeAlex az RTL-nek

A 2014-es X-Faktor szombati élő show-jának extra produkciója ByeAlex volt. Mint az a műsor után kiderült: Márta Alex bizonyos feltételek teljesülése mellett vállalta csak a fellépést.

A Dal-győztes minderről maga számolt be a közösségi oldalán, egy szép hosszú bejegyzésben:

“Tudjátok, nem vagyok egy nagy tévés ripacs, és a tehetségkutatók javát sem követem, de úgy éreztem, hogy igent kell mondjak az X-Faktor megkeresésére. Először is, nagyon profin álltak hozzánk. Semmi bullshit, mindenki teljesen természetesen melózott, és mondta, amit gondolt. A műsor kreatív igazgatója személyesen ült le velünk beszélgetni egy szendvicsezőben, és totál képben volt azzal, hogy kicsoda vagyok, meg mit művelek… Ez máris pozitív volt nálam.
Aztán, mondtam, hogy én kizárólag az Az Én Rózsám dalt szeretném előadni, és kizárólag élőben. Tehát, a dobtól, a hegedűig, egészen jómagamig, mi NULLA playback cuccot szeretnénk. Nem tudom, ez hogy szokás, de mi így szerettük volna. Mindenre igent mondtak, és segítőkészek voltak. Velem nehéz melózni, idegesítően hülye vagyok, ha a fejembe veszek valamit… Szóval, köszönjük a türelmet, és a segítséget az RTL-nek, na meg a meghívást is. Remélem, szerettétek röpke kis produkciónkat” – írta ByeAlex, aki nagyrészt pozitív kommen
teket kapott az említett poszt alatt.

A produkcióját a képre kattintva visszanézheted:

ByeAlex komoly feltételeket diktált az RTL Klubnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top