Sztárok

Bükfürdő a természet multivitaminja

A, B, C, D, E …. és valahány betű az ABC-ben, vitamin kínálatból nincs hiány. De szükséges marékszámra, mesterségesen előállított készítményekhez nyúlnunk, ha vitalizálni szeretnénk a szervezetünket, vagy elegendő felkeresnünk hazánk egyik csodás gyógyhelyét, és rászánni pár napot a pirulák nélküli feltöltődésre? Az alpokaljai város Bük, Bükfürdő és környéke egész évben a pihenésre és gyógyulásra vágyó utazók kedvelt célállomása.
Bükfürdő a természet multivitaminja

A sokoldalú fürdőváros a kiváló gyógyvíz és a hatalmas fürdő mellett még számos olyan lehetőséget kínál, amely a téli hónapokban is energiával és egészséggel tölt fel. Aki a természet erejét hívja segítségül a gyógyuláshoz, az a rendkívül magas ásványianyag-tartalmú gyógyvízért és a magas színvonalú medical wellness szolgáltatásokért választja e helyet. A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Európa egyik legnagyobb, Magyarország második legjelentősebb gyógy- és élményfürdője.

Bükfürdő a természet multivitaminja

A rendkívül magas ásványianyag-tartalommal rendelkező gyógyvíz kiválóan alkalmas szinte valamennyi mozgásszervi betegség kezelésére, hatékonyan alkalmazható többek között a meszesedés, a porckopás, a lumbágó illetve más krónikus ízületi gyulladás esetében. A hideg évszakokban sem kell attól tartanunk, hogy nem jut elég vízfelület, hisz ősszel 24, télen 16 medence közül választhatunk.

Bükfürdő a természet multivitaminja

Aki aktív programokkal tartja karban az egészségét, az a különböző sportolási lehetőségekért, no meg a friss és tiszta levegőért keresi fel hazánk egyik legsokoldalúbb fürdőhelyét. A két minősített Nordic Walking útvonal, az újdonságnak számító – a kirándulást és kincskeresését ötvöző – “geocaching” rejtekhelyeinek felfedezése és a harapható friss levegő garantáltan kitisztítja a gondolatainkat. Európa egyik legszebb több mint 100 hektáron elterülő, 18 lyukú championship golfpályáján pedig mindenki beleszeret a golfba. Az ország első minősített pályája a legtapasztaltabb játékosok mellett a kezdőket is szívesen fogadja. A gyógyhelyen található szállodák mellett – barátságos vendégházak, bungalók, családias hangulatú apartmanok kínálják szolgáltatásaikat.

Bükfürdő a természet multivitaminja

Legyen bármi célja látogatásának, érdemes kiváltani a Bükfürdő Card- ot, mert 10-33 %-os engedménnyel vehetők igénybe kulturális-sport-gyógyszolgáltatások.

Részletek a www.visitbuk.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top