Sztárok

Ismét bíróság elé kerülhet az ittas vezetés vádja alól felmentett Nóci

Két évvel ezelőtti ittas vezetési ügye után ismét bajba sodorta magát Nóci, az RTL Klub egykori háziasszonya – írja a Blikk.

Magánokirat-hamisításért állhat bíróság elé az RTL Klub egykori műsorvezetője, miután kiderült, ittas vezetési ügye miatt elvett jogosítványa helyett újat igényelt. A vádirat szerint 2012. december 8-án ittas vezetés miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bevonta vezetői engedélyét, ám Czifra Noémi pár nappal később a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Derecskei Járási Hivatal okmányirodájában azt mondta, hogy december 8-án Budapesten elvesztette jogosítványát. Mivel ilyen hamar nem került be a számítógépes rendszerbe a korábban bevont jogosítvány, az okmányiroda az állandó vezetői engedély megérkezéséig ideiglenes vezetői engedélyt állított ki számára. “A derecskei okmányirodában tavaly január 14-én a vádlott személyesen vette át a végleges vezetői engedélyét” – nyilatkozta a lapnak Tatár Tímea, a Debreceni Törvényszék szóvivője. A Blikk úgy tudja, egy idő után jelezte a rendszer a bevont jogosítványt.

“Igen, így történt, de nem hamisítottam magánokiratot, azonban a részletekről nem szeretnék bővebben nyilatkozni az eljárás végéig” – nyilatkozta Nóci.

Az üggyel kapcsolatos további részletek a Blikkben.

Ismét bíróság elé kerülhet az ittas vezetés vádja alól felmentett Nóci

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top